fredag 12 augusti 2016

Jag är en sån...

...en sån där...jobbig jävel! En sån man stör sig på när en just dragit på rumpvärmaren i bilen och svurit över att augusti härmar oktober. Då är jag en sån verkar tappat det helt, en som frivilligt drar på sig löparkläder och springer en runda trots spöregnet.

Nu kanske jag inte löper som en gasell, snarare en som flåsar sig fram. Men ändå! I regn! Jag fick brons idag. Av mina 46 löparrundor sen april, så hade jag idag tredje bästa tiden. Det var ju inte bara överraskande med tanke på att det hällregnade största delen av rundan, i övrigt bestod uppladdningen av två bitar äpplekaka med vaniljsås samt ett hejdå-kalas för en jobbfavorit. Men kanske var det den frustrationen som ville ut. Backarna har inte en chans idag, benen gick av sig själva och leran sprutade när jag hoppade mellan pölarna på skogsstigen.

Nu kanske någon undrar varför jag gör en sån stor grej av det här. Det har hänt en eller två gånger hittils och är knappast en vana. Men se, jag är inte bara allmänt jobbig som springer löparrunda en fredag innan tacosen - jag skryter om det också. Jobbig jävel.

En betydligt skönare löp-miljö. Mallis. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar