torsdag 30 april 2015

10 år!

Den 30 april 2005 gick vi på blind date. Vi hade förvisso jobbat under samma tak för samma arbetsgivare i några år, men aldrig pratat eller sett varandra. Sen gick vi ut en regnig Valborg tillsammans och ja, vi gick väl egentligen hem till mig sen och startade livet tillsammans.

Idag har maken och jag checkat in på spa. Utsikten över sanddynor och hav från den varma utomhuspoolen gör det så mycket lättare att skala av alla vardagsbekymmer och i-landsproblem. Kvällens trerättersmiddag, som till makens oerhörda glädje ingick i hotellpriset för natten, gjorde oss mätta, trötta och oerhört nöjda. Alla våra planer på barhäng och party försvann i ett töcken av eftermäle från spaprodukter och bubbelpooler.

Vi hade annars högt flygande planer för kvällen. Det pågår en extremt lyxig fest på hotellet. Vid första anblick insåg vi, att kanske spelar gästerna i en annan division. De billigaste bilarna på specialparkeringen för festen, var de nya Porscharna. Vår fräsiga V70 är ju vår pärla, men ok, den stod sig lite slätt mot alla Ferrari och Maserati.

Jag luskade ut med lurigt ställda frågor till några av de anställda, att festen hade ett Fifty shades of Grey-tema, och att bara speciellt inbjudna var välkomna. Men kom igen..! Ge oss en utmaning! Med masker för ansiktet och grymma förklaringar av typen "vi representerar allmänheten" smidde vi planer. När sedan helikoptern med kvällens huvudgäst landade utanför vårt hotellrumsfönster, kände vi oss riktigt redo för PARTY!

Sen åt vi en trerättersmiddag, skålade i champagne och
insåg att vi inte hade en chans att planka festenbestämde oss för häng på hotellrummet. Det räckte med oss två 2005. Dito 2015.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar