söndag 24 maj 2015

Nu gäller det!

I november ramlade ett av fyraåringens öronrör ut. Sedan dess har det varit öroninflammationer en gång i månaden, polyper på trumhinnan, falsk krupp i omgångar och snarkningar av typen timmerstock här hemma.

Imorgon är det dags! Två operationer i en, körteln bakom näsan skrapas bort och nya rör i öronen ska sättas på plats. Äntligen ska hon få höra ordentligt, slippa smärta så fort lite snuva är ett faktum och vi andra ska slippa sitta med all volym på max (trots att ingen annan har hörselskada än).

Men vi ropar inte hej förrän vår lilla gulligan är sövd och operationen påbörjad. En gång blev vi hemskickade på grund av infektion i luftrören, ett par gånger har trumhinnan spruckit timmar innan operation och en gång bröt läkaren foten (OBS! Fyraåringen ej inblandad!)

Fyraåringen är också pepp för morgondagen. Hon har ännu inte insett begreppet "fastande mage" men hon inser till fullo vad "fri tillgång till glass" betyder. Maken och jag är på stadiet att vi bara vill ha detta gjort. Söv henne. Fixa. Låt henne höra ordentligt.

Håll tummarna.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar