söndag 1 april 2012

Vi hade i alla fall tur med vädret

Vi har haft en sån där fixarhelg hemma. I solsken. Sen vi kom från fjällen för tio dagar sen, så har livet gått i ett rasande tempo. Jobb och vab har avlöst varandra, och när helgen kom en andra gång efter skidresan hade vi fortfarande inte tagit in skidorna från bilen eller tagit av takboxen. Kläder var inte tvättade, och lakan och handdukar började sina i skåpen. Städning och fylla på kylskåp stod också på att göra-listan med versaler. Med en liten sjuk dotter blev ju inte farten så hög, men vi stretade på och lyckades verkligen med det mesta. Några saker föll dock lite mellan stolarna och fredagsmiddagen blev nog inte godkänd av föreningen för medelsvenssons. Vi grillade på lördagkvällen, så då fick vi väl några poäng igen. Men sen åkte de i bott på söndaglunch igen.

Fredagsmiddag

Söndagslunch

Kommande vecka är en utmaning. Den innehåller lika delar vab och jobb (igen). Onsdag är min operationsdag. Torsdag ska barnen vara utklädda på dagis. Sen kommer visst påsken har jag hört. Ägg och sill är ju enkelt att tillaga så det ska nog ordna sig. Annars har vi ju alltid lösningen ovan. Sill och sushi måste ju ingå i samma kategori av mat, och platta köttbullar med bröd på påskbordet funkar ju också.

Solen får gärna fortsätta skina. När jag blir av med de här glasögonen, och är ute ur mörkret efter operationen, så måste jag ha solglasögon utomhus i tre månader. Oavsett väder. Så jag håller en extra tumme för sol i april, maj och juni... Ser ju lite misstänkt ut att gå runt med solglajer i snöblandat aprilregn. Kan vara svårt att se då också, och då känns ju det hela lite bortkastat kanske...

2 kommentarer:

  1. De "åkte i bott"?!?!
    /Idha 845 år gammal?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vad säger man i Skåne (jaja, Halland) då?!

      Radera