måndag 6 januari 2014

I startblocken.

Sista dagen på lovet! Eller mer så här: SISTA dagen på LOVET??!! Vi är inte förberedda på vardagen. Snarare tvärtom. Vi har slappat oss i form och ätit vad som funnits i kyl och frys, klätt oss i vad som funnits rent och betett oss allmänt som om något slags mirakel skulle inträffa klockan 00.00 inatt och göra oss redo inför nästa termin. Varje kväll har vi sagt att nu, nu går vi och lägger oss och sen suttit uppe två timmar till. Varje morgon har vi snoozat tills en av oss har stängt av väckarklockan. Imorse hävdade min make att han var lika trött som om han hade varit med i Gabbes gäng på Sun Trip.

Innan vi börjar samla ihop oss inför arbetsveckan ska jag ta med mig sexåringen på rea och leta ny jacka till mig själv. Det har tagit hela jullovet att samla energi till den uppgiften. Det finns få saker jag avskyr så mycket som att gå i ett köpcentrum. Jag är dock ganska bra på att leta specifikt efter vad jag vill ha, utan att veta vad det är. Dottern lär jag inte ha så mycket hjälp av, även om hon är taggad. Hon ska hjälpa mig hitta en lila jacka med prickar som glittrar. Stort tack. Verkligen.

Innan vi drar iväg på shoppingäventyret ska jag slänga in en de översta lagret i tvättkorgen i maskinen samt skriva en lista på mat vi behöver handla. Det går rätt fort, jag skriver bara ett ord: allt.


Om du vill ha nattklubbssväng,
häng då med i Gabbes gäng.
Gå på disco, rulla hatt
med Suntrip varje natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar