söndag 5 maj 2013

Trubbel i paradiset

Solen, poolen och havet levererar. Lollo och Bernie dansar Gangnamn Style med ungarna och imorse sov vi till 8. Om jag slutar här så låter det som en alldeles fantastisk start på Mallorca-semester, eller hur? Bilden stämmer, men bara till, säg, 55 procent. De andra 45 procenten består av en mamma som åkte på en förkylningskäftsmäll som endast kan drivas på flykten stundtals, då med hjälp av Treo och Otrivin nässpray. Svettningarna är inte av solen, för jag ligger i skuggan. Glassen är inte för att svalka, utan för att lindra svidandet i halsen.

Barnens energi är otippat och osynkat på högsta nivå - lite som omvänt dansstopp. När de ska vara stilla så springer de, och när de ska röra på påkarna så står de still. Detsamma gäller tysta leken. Funkar icke!



Jag jobbar på att öka semester-procenten. Barnen lär nog inte bli lugnare, det är mamman som behöver mer energi. Lite mer vila och en dag till under ett parasoll får förhoppningsvis den här bacillen att ge sig av. Annars får det kosta vad det kosta vill - kan man hyra in Lollo o Bernie som barnvakter twenty-four-seven..?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar