torsdag 27 juni 2013

Baksmällan

Igår hade vi planerat date night. Låta romantiken flöda.

Maken var extra glad igår eftersom han för några månader sedan vunnit buffé för två personer på en restaurang i stan. Således kunde vi äta gratis! Dessutom hade han fått två biobiljetter av sin arbetsgivare vid nåt tillfälle, och de skulle också förgylla kvällen. Full pott!

Vi hade bokat bord till kl 18 och bio till 20.20. Så vi skulle hinna. Hinna...vadå? Äta? Det gör vi tre röda. Svårt att ställa om. Men vi åt mycket som kompensation - det var ju buffé! Prata? Ja, men det gör vi ju oavbrutet. Slappna av? Jo, men på en trött småbarnsförälders sista vecka innan semestern så var avslappningen vid 18.30 närmare koma. Speciellt jag började känna att de där 2,5 timmarnas dramafilm i biosalongens mörker skulle kunna innebära snarkningar för min del.

Så vi bokade om. Den store Gatsby fick stryka på foten. Klockan 19 stod vi på bion och lägligt nog började Baksmällan 3 om en kvart. Perfekt! Endast icke politiskt korrekta skämt samt en story helt utan mening men med hysteriska, och roliga, vändningar.

Tända ljus, drömska blickar och varma ord. Nja. Vi är nog mer för att dela en öl, snacka om saker vi inte hinner till vardags och hångla lite i förbifarten. Och (ful)skratta högt. Romantiskt så det förslår.

1 kommentar:

  1. Men va tusan, jag la ju en kommentar här förut... Testing testing från mobilen... /A

    SvaraRadera